• Τηλ. Εξυπηρέτησης: 23820 23075 - 20729
    ΔΕΥ - ΤΕΤ - ΣΑΒ : 8.30 - 14.00 | ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ 8.30 - 14.00 & 17.00 - 21.00  

Προτάσεις διακόσμησης σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις!

24/8/2017
print a div!

Το σαλόνι είναι το βασικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι και η εικόνα του σπιτιού μας προς τα έξω, αφού εκεί υποδεχόμαστε όλους τους καλεσμένους μας. Γι’ αυτό δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στη διακόσμησή του.

Το πιο ιδανικό χρώμα για τα μικρά σαλόνια είναι το μπεζ, αφού δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος, αλλά και για όσους προτιμούν τη minimal διακόσμηση αυτό το χρώμα είναι ιδανικό και συνδυάζεται με όλους τους γήινους τόνους και φυσικά το ξύλο.

Για όσες ετοιμάζουν ένα καινούριο σπίτι ή μια ανακαίνιση και έχουν αποφασίσει να κινηθούν σε αυτούς τους τόνους έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις διακόσμησης σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις για να πάρεις ιδέες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και αυτό το τόσο φυσικό χρώμα ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού.

Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, όπως το καφέ ή το λευκό ή το γκρι. Ταιριάζει σε όλους τους μοντέρνους χώρους και μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο.

Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον ντύνονται με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς και ειδικά αν ο χώρος του σαλονιού είναι ενιαίος με τον χώρο της κουζίνας, σίγουρα θα ταιριάζει με το ξύλο από τα ντουλάπια. Επίσης αν σου αρέσουν οι αντιθέσεις μπορείς να προσθέσεις όποιο χρώμα θέλεις σε μαξιλάρια ή κουρτίνες.

Αυτό είναι θετικό και για όσους επιθυμούν συχνές αλλαγές, καθώς τα καλύμματα από τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες μπορούν να αλλαχτούν πολύ εύκολα και να αλλάξουν την όψη ολόκληρου του χώρου.

Ακόμα αν τώρα ετοιμάζεις το καινούριο σου σπίτι θα σου συνιστούσα να κινηθείς σε τόνους του μπεζ, γιατί είναι πιο εύκολο να διαμορφώνεις σιγά σιγά τον χώρο πάνω σε έναν ουδέτερο καμβά και φυσικά να αγοράζεις σιγά σιγά διάφορα διακοσμητικά που θα ολοκληρώσουν την διακόσμηση του σαλονιού.


Πηγή: https://www.ediva.gr/protasis-diakosmisis-saloniou-se-bez-apochrosis/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εγγραφή στο Νewsletter για ενημέρωση και προσφορές.